הרטבות במהלך כל שעות היממה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

28/03/2012 | 10:50 | מאת: יונית

בני בן 4.5 כל הזמן גם כאשר כבר מספיק ללכת לשירותים רואים טיפות ברצפה בכניסה לשירותים אם לא שלולית . התחתונים תמיד רטובים ממש רואים כתם של שתן בתחתונים. הרבה מאוד פעמים פשוט עושה במכנסיים. בלילה המצב לא יותר טוב. כאשר שואלים אותו אם יש לו פיפי אומר שאין ומתעקש על כך. מה אפשרי לעשות?

הרטבות יום לילה בגיל 4.5 דורשות בירור רפואי כולל בדיקות והדמיה. בנוסף לכך הערכת תפקוד שלפוחית ללא קטטר (יומן) לפי תוצאות טיפול. פרופ פומרנץ

מנהל פורום הרטבת לילה