תרופת המינירין

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

29/01/2012 | 14:31 | מאת: זהבה

הבן שלי טופל במינירין במשך כשנה , בחג החנוכה פרכס והובהלנו לבית החלוים בחשש לאפליפסיה ל"ע , שברוך השם התבדנו שהכל בסדר, לאחר יומיים הגיעה כתבה ענקית בעיתון כי ישנם אנשים שפירכסו משימוש במינירין, כיום יש לי ילדה בת 9 + שמרטיבה בקצב מסחרר ואני מאוד פוחדת להשתמש בתרופה. אשמח לקבל הדרכה והסבר מה לעשות. תודה זהבה, (להבהיר שאצל בני הפסקנו מיד את השימוש בתרופה והוא התגבר בכוחות עצמו)

שלום. הרטבת לילה נגרמת משילוב של מספר גורמים: שינה עמוקה המתבטאת בהפרעה ביקיצה, תפקוד לקוי של שלפוחית השתן, ויצור שתן מוגבר במהלך הלילה- פוליאוריה לילית. מנרין עוזר לחלק מהמקרים לא כל מקרה מגיב למנרין. עם הקפדה על ההוראות לא היו תופעות לואי. חייבים להקפיד על כל ההנחיות הרפואיות בלקיחת הכדור ולא יהיו תופעות לוואי. בכבוד רב פרופ פומרנץ מנהל יחידת כליות ילדים, ומרפאת הרטבות לילה. 0579451561

מנהל פורום הרטבת לילה