שאלה לגבי בדיקות

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

24/01/2012 | 16:11 | מאת: מאיה

שלום פרו' פומרנץ הבת שלי טרם נולדה והיא נמצאת בטיפול אצלך אם אתה זוכר אותי, לילדה שלי יש בעיה בכליה הרחבת הכלייה או יכול להיות מאספת כפולה(עדיין לא ברור מה הבעיה). השאלה היא כזאת: שלחת אותי לבדוק לה ציסטוגרפיה אם טיפול אנטי מלא ובמקביל בדיקת שתן כללית + תפקודי הכליה כי לא ברור אם מדובר בכליה MCDK. עכשיו הייתי היום אצל רופאת ילדים והיא אמרה את הבדיקה של תפקוד הכליה לעשות אחרי ציסטוגרפיה זאת אומרת לבוא אליך עם אם תוצאות ולפי זה לקבוע תור לתפקודי הכליה ועכשיו אני מבולבלת כי אמרת לי לעשות את כל הבדיקות ביחד ואז לבוא אליך (את שתי הבדיקות)מה אני צריכה לעשות עכשיו האם היא צודקת??? ואיך אני מזמינה תור לתפקודי כליה??? צריך גם לזה הפניה?? ושאלה אחרונה איך נותנים כיסוי אנטיביוטי לפני הבדיקה לעשות טעות לא הסבירו לי יחיחחלחלחל

24/01/2012 | 16:14 | מאת: מאיה

??

ניתן לבצע בדיקות ביחד צריך הפניה רופא מטפל טיפול אנט מבוקר הבדיקה. פרופ פומרנץ

26/01/2012 | 13:33 | מאת: מאיה

הבנתי תודה ועוד שאלה לגבי הבדיקה של ציסטוגרפיה יש לי הפניה צריך לבקש מהרופאת ילדים הפניה לתיפקודי הכליה או שזה מספיק. זאת אומרת אם בבדיקת ציטוגרפיה יראו גם את תיפקודי כליה?

מנהל פורום הרטבת לילה