בהמשך לביקורנו אצלך

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

27/12/2011 | 10:16 | מאת: רותי

ילד בן 10, מנירין + צום משתייה 5 שעות לפני שינה, שלאחר חודש וחצי טרם עזר. המלצת על נוביטרופן ושנבוא לאולטראסאונד. שאלות: 1. את הנוביטרופן הוא לוקח עם מים, האם אפשר לקחת בבוקר ולא לפני השינה? 2. האם לבוא לאולטראסאונד רק לאחר תקופת מה של נוביטרופן או שאין קשר, ואם כן - אז אחרי כמה זמן, שבועיים? חודש? תודה על היחס האישי, התשובות המהירות והמקצועיות שלך!!!!!

שלום עם מנרין והפסקת שתיה (אמיתית) ילד בגיל זה לא צריך להרטיב. למדוד נפחי שתן יום אחד ללא טיפול ואז צריך להחליט על טיפול בנוביטרופן(אין לי פרטים להתחלה / ביקור לא מתבצע באינטרנט?? שמות??) אחרי חודש טיפול נוביטרופן 7 בבוקר חמש אחהצ, מנרין שעה לפני שינה.

מנהל פורום הרטבת לילה