הרטבת לילה בת 3.5-דחוףףף

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

19/12/2011 | 08:56 | מאת: מירית

לאחר גמילה חלקה לגמרי של מעל שנה וחצי, ילדתנו מרטיבה לפחות 3 לילות בשבוע ולפעמים גם יותר במשך כבר יותר מחודשיים, בדקנו מבחינה רפואית את השתן-נמצא תקין. חשוב לציין אני בהריון השני שלי ולפני 3 חודשים עברנו לגור אצל חמי וחמתי. השאלה שלי אם להתחיל איבחון כלשהו על מנת לטפל בבעיה או שפשוט להתעלם מזה בינתיים ואם כן עד מתי?? אנחנו די בדילמה כבר מהעניין מה שכן לא מוכנים לחזור אחורה לתחתוני חיתול גם אם זה יכול להיות להקל עלינו-זה לא בא בחשבון!

גיל צעיר לטיפול לשלול בעיות אורגניות. כמו הפרשת יתר של סידן זיהום בדרכי השתן. ממליץ לבצע יומן השתנה ונפחי שתן לפני טיפול. בכבוד רב פרופ פומרנץ 0579451561

מנהל פורום הרטבת לילה