פצינט שלך בן 10, חודש וחצי עם מנירין

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

15/12/2011 | 20:57 | מאת: רותי

הי, הבן שלי בטיפול אצלך, לאחר תקופה של כדורים להגדלת השלפוחית + תקופה של מנירין הבהרת לנו שהטיפול יצליח במאה אחוז רק אם נעמוד בכללים של מניעת נוזלים 5 שעות לפני השינה. הילד עומד בזה בגבורה, לא אוכל מאכלים עם נוזלים, אפילו סוכריה לא מוצץ... וכמובן הכדור - שעה לפני השינה. אנחנו כבר חודש וחצי ככה ואין שום תזוזה... אם אנחנו לא מורידים אותו לשירותים הוא קם רטוב, בלי חריגות... והוא אינו זוכר שהורדנו אותו בלילה בכלל... האם המשמעות היא שהטיפול לא עוזר? אנחנו מאד מודאגים! תודה מראש על תשובתך, רותי

בשלב זה הוא צריך להפסיק להרטיב ולהתחיל להתעורר. ניתן לבצע בדיקות נוספות, ממליץ שתקבעו תור ותגיעו.

מנהל פורום הרטבת לילה