רגרסייה בגמילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

25/11/2011 | 09:28 | מאת: ויוי

שלום , בני בן 3.5 היה גמול כבר בגיל 2.5 לגמרי ברמה שאם היה לו פיפי בלילה היה קם ועושה וחוזר לישון. לפני כחודשיים קרה לו מקרה בצהרון שהיה צריך לשרותים והגננת לא נתנה לו ללכת ובעקבות כך עשה על עצמו.מיד לאחר מכן התחיל לפספס 3-4 פעמים ביום וכל לילה. כעת בשבועים האחרונים מפספס כל לילה וקם רטוב לגמרי, למרות שאנו לוקחים אותו לפני השינה לשירותים וגם לפעמים באמצע הלילה, עדיין קם רטוב. מה כדאי לעשות ?

שלום לשלול זיהום , היפרקלצוריה. לבדוק תפקוד שלפוחית שתן - יומן השתנה לפני בירור פולשני. בכבוד רב פרופ' פומרנץ

מנהל פורום הרטבת לילה