הרטבת לילה אצל בת 11

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

10/11/2011 | 18:03 | מאת: שרית

בתי עדין מרטיבה מידי פעם. בצענו את כל הבדיקות הרלוונטיות, לא נמצאה שום בעיה. ברוב המקרים הדבר קורה לאחר אירוע חברתי בעייתי, מריבה עם חברה,כאשר כועסים עליה על משהו בבית, והיא הולכת לישון כועסת. כרגע אנחנו בעיצומו של ויכוח שהיא רוצה לצאת לטיול שכולל לינה.כל השבוע האחרון היא הרטיבה, ובכל זאת לא חוששת לצאת. אני תוהה אם נכון שאני לוקחת אחריות שמטרתה להגן עליה מפני חברים,שאם זה יקרה סביר שיצחקו לה, או לאפשר לה לצאת ולהתמודד עם האירוע.

תסבירי את תוצאות היציאה בשיחה עם הילדה ובעלך? ושתצא לאחר שיחה עם מלווה בוגר!!!!!! שיעזור לה. בדקת את יצור שתן לילה לבדוק NP הערכת תפקוד שלפוחית FBC , נפח תפקודי לא אולטרה סאונד בדקת FBC..... הבירור היה כנראה חלקי בלבד לילדה בעיה של תפקוד שלפוחית??? ממליץ לבדוק.

מנהל פורום הרטבת לילה