סידן גבוה בדם

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

07/11/2011 | 21:40 | מאת: MP3

שלום רב, ערכנו לבתי בת השנתיים בדיקות דם והרופא שלה המליץ על התייעצות עם נפרולוג ילדים. בגיל שנה וקצת היא עברה מחלה דמוית מחלת הנשיקה, אך אחרי כ- 4 חודשים נראה שהבדיקות יתאזנו. לכל אורך הדרך רמת הסידן בדם היתה מעל 10, אבל כיוון שנמצא שיש לה חוסר בויטמין D, והסטייה לא היתה משמעותי, הדבר יוחס לכך. בדיקות שערכנו כעת לבדיקות כלליות + ויטמין D נמצא שרמת הויטמין בדם תקינה, אבל רמת הסידן ממשיכה לעלות. אני מצרפת את התוצאות החריגות (חלקן במעט) ואשמח לחוות דעת נוספת: Creatinine (B) | mg/dl | * 0.2 Ca-Calcium (B) | mg/dl | ( * 11 Albumin (B) | g/dl | ( * 4.9 Neutrophils % | % | * 33.7 ( Neutrophils % | % | * 33.7 ( | % | *53.7

לא בוצע בירור לסידן גבוה יש לבצע בירור כולל לכוון רככת. סד לא קשורה. לשלול בעיה משפחתית. בכבוד רב פרופ פומרנץ

מנהל פורום הרטבת לילה