לא בטוחה שזה המקום אבל מנסה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

27/09/2011 | 14:38 | מאת: עדי

תאומים בני כמעט שלוש (עוד 3 חודשים), הבעייתיות היא בקקי ולא פיפי (לכן אני לא בטוחה שזה המקום אבל אם למישהו יש תובנה אשמח לשמוע). הוא - עושה רק בתחתונים גם אם יסכים לשבת על הסיר לא יצא כלום ורק אחכ בתחתונים. ואילו היא מתאפקת ומחכה לחיתול של של הלילה כדי לעשות. אלה שתי בעיות דומות אבל שונות. אשמח לייעוץ/תבנות בעניין. תודה.

ממליץ לפנות לרופא להפרעות בשליטה ניתן לטפל לאחר בדיקה לשלול בעיות כמו פיסורה ועוד. בכבוד רב פרופ פומרנץ 0579451561

מנהל פורום הרטבת לילה