גמילה מקקי

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

01/09/2011 | 00:08 | מאת: אנאבל

שלום רב, בני בן שנתיים ותשעה חודשים. בתחילת חודש מאי התחלנו בתהליך גמילה לאחר שראה את חבריו לגן וביקש גם להוריד חיתול. כעבור כשבועיים שלט בפיפי כמעט ללא פיספוסים. הבעיה היא שאת הקקי הוא עושה בתחתונים או בחיתול של הלילה. היו פעמיים או שלוש שבהן החל לעשות בשירותים /סיר אבל מיהר לקום וסיים מאוחר יותר בתחתון. ניכר כי הישיבה על האסלה לצורך עשיית קקי מלחיצה אותו..הוא מייד אומר שאין לו ומנסה לקום. לאחרונה חשפתי אותו לקלטת בנושא וגם לספר "כולם עושים קקי" כדי שיבין שזהו דבר טבעי ואין מה לחשוש. עד כה ללא הצלחה. חשוב לי לציין שאת שנת הצהריים ישן ללא חיתול ולרוב קם יבש. לעומת זאת בלילה ישן כאמור עם חיתול ולרוב קם רטוב.. מידי פעם כאשר עושה קקי בתחתון בורח לו פיפי. עד לא מזמן כשהייתי "תופסת" אותו בתחילת העשייה הייתי מדרבנת אותו לבוא עימי לשירותים..לאחרונה הוא מסרב וממש מבקש שאניח לו לסיים בחיתול /תחתון.. לאחר עשיית קקי הוא מייד בא על מנת שאחליף לו וניכר שזה מפריע לו, כמו כן הוא תמיד מבקש לראות את הקקי.. אנו לא יודעים כיצד להמשיך מכאן, עזרתכם והמלצתכם אודה מאוד. בברכה, אנאבל.

חרדת אסלה- אינה חרדה / ברוב מיקרים כאב ביציאה. ממליץ לטפל ביציאות בעזרת מרכך, מומלץ מאד להקפיד על כך. בדיקת רופא לשלול פיסורה. והנושא יסתדר. פרופ פומרנץ 0579451561 פרופ פומרנץ

מנהל פורום הרטבת לילה