הרטבת לילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

17/07/2011 | 18:22 | מאת: אניטה

שלום. יש לי ילד בן 17 שמרטיב בלילה מאז שהיה ילד קטן. היתה תקופה של כמה שנים שהוא הפסיק ואז ללא שום סיבה חזר לזה שוב. ניסינו טיפול בזמזם וטיפול במינרין. שמעתי שישנו טיפול משולב של מינרין ועוד כדור שאינני יודעת את שמו. מה אפשר לעשות על מנת להפסיק את ההרטבה ועל איזה בדיקות וכדורים אתה ממליץ. כמו כן אנחנו גרים בחיפה אל מי אתה ממליץ לפנות על מנת לקבל טיפול.

ממליץ לברר את הגורם להרטבה. ממליץ לבצע יומן השתנה. ולטפל בהקדם. יש לשנות את תבנית שינה של הנער. טיפול קבוע זה לא פיתרון. ניתן לקבוע אצלנו . 0579451561 פרופ פומרנץ להשאיר פרטים.

מנהל פורום הרטבת לילה