הרטבה ביום בלבד

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

02/05/2011 | 16:15 | מאת: פנינה

בתי בת 4 מגיל שנתיים וחצי גמולה לגמריי.בשנה האחרונה לא מפסיקה להרטיב ביום בלבד ,אני מחליפה לה קרוב ל 6 זוגות מכנסיים ביום. זה ממש סיוט. יש לציין שילדתי תינוק לפני 7 חודשים(והיא מקבלת יחס אובר מועדף)אולי מעצלות?<?היא מעדיפה להתאפק ולא ללכת לשירותים?ניסינו כבר את כל השיטות וזה ממש מתסכל ... מה לעשות????.

רצוי לשלול בעיה תפקודית של שלפוחית השתן. זיהום הפרשת סידן ועוד. בכבוד רב פרופ פומרנץ מנהל יחדת הרטבות 0579451561

מנהל פורום הרטבת לילה