הרטבת יום אצל ילד בן 6

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

02/05/2011 | 11:32 | מאת: אריאל

הבן שלי אוטוטו בן 6, כרגע בגן חובה. הוא סובל מבעיה של בריחת שתן במהלך היום, בעיקר בגן. לדבריו, זה קורה לו בעיקר כשמצחיקים אותו או כשהם נמצאים בחצר. הדבר קורה לו לעיתים גם בבית. האם יש צורך לבדוק את העניין רפואית? כיצד ניתן ללמד אותו ללכת לעיתים תכופות יותר לשירותים? הסברנו לא המון פעמים על חשיבות העניין אך הוא לא מיישם, צריך ממש לשכנע אותו לולהזכיר לו ללכת. הוא מוטרד, וגם אנחנו, ממה שיקרה בכיתה א'... מה עושים?

יש לבצע בירור בהקדם ולטפל הבירור צריך להיות של שלפוחית השתן. תפקוד שלפוחית חייב להיבדק עם יומן ולא פולשני. בכבוד רב פרופ פומרנץ 0579451561 מנהל יחידת כליות ילדים ומרפאת הרטבות לילה

מנהל פורום הרטבת לילה