21 שנים של בושה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

25/04/2011 | 12:52 | מאת: יניב

פרופסור פומרנץ שלום, אחרי 21 שנים של בושה ותסכול אינסופיים, ובמקביל נסיון לטיפול בכל האמצעים הקיימים - אם זה התנהגותי (פעמונים למיניהם), תרופתי (מינירין על כל סוגיו, ספריי, כדורים לבליעה וכדורים נמסים) או פסיכולוגי, אני מרגיש אבוד! זה לא פוסק! אני איני יכול לקיים חיים נורמליים במצב הקיים ואני מרגיש שאני נמצא במצוקה נפשית קשה מאד עקב כך. האם ידוע לך על טיפול מוכח שיכול לעזור לי? אני כבר באמת לא יודע מה לעשות. תודה לך, גם אם לא תתן לי פתרון בסופו של דבר, כי מה שאתה עושה כאן זו עבודת קודש בעיניי.

21 שנים יש לך בעיה ולא בוצע בירור. ממליץ לברר ולטפל הרטב היא משנית לבעיה בשלפוחית ביצור שתן וביקיצה. צריך לטפל ב כל השלושה וכנראה תפסיק להרטיב תלוי במוטיבציה ולא בדיבורים. פאופ פומרנץ 0579451561

מנהל פורום הרטבת לילה