minirin

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

20/02/2011 | 18:58 | מאת: אורית

שלום לרופא, אימי בת 80, וסובלת ממתן שתן רבה בלילה, דחיפות ודכיפות במתן שתן. רופא אורולוג המליץ על מתן minirin. אנו קצת חוששים ממתן תרופה זו בשל תופעות הלוואי שלה. אם כן מהם תופעות הלוואי של תרופה זו: ירידה בלחץ הדם, אי ספיקת לב וכ'ו? כמו כן נאמר לנו שרופאי משפחה גם חוששים ממתן תרופה זו. האם חשש זה מוצדק? בתודה מראש, אורית

ללא שתיה בשעות הערב לא יהיו בעיות . יש להזהר מהתרופה עם שתיה מרובה. יכול לגרום להיפונתרמיה - ירידה במלחים .רצוי להיזהר- לבדוק מלחים לאחר שבוע.

מנהל פורום הרטבת לילה