בריחת שתן בלילה לילדה בת 8 ,שינה עמוקה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

08/02/2011 | 09:27 | מאת: סוזי

שלום רב לפרופסור אבישלום פומרנץ, בתי בת ה -8 סובלת מבריחת שתן בלילה.בריחת השתן היתה בעבר ביום ובלילה מגיל 3-6 ועכשיו היא רק בלילה.ניסינו טיפול עם הפעמון, אך היא היחידה בבית שלא התעוררה. היא ישנה עמוק מאוד.שמנו 2 שעונים מעוררים פעמיים בלילה , אנחנו(ההורים) היחידים ששומעים את שני השעונים מצלצלים ב01:30, ב 4:30 והילדה לא מתעוררת מהם. אנחנו כל לילה במשמרות להעיר ולקחת, אך מס' הפיספוסים גדול ממס'ההצלחות במניעת בריחת השתן. עשינו את כל הבדיקות הנדרשות הכוללות בדיקת נוירולוגית,אולטרהסאונד הכל תקין. האם אתה ממליץ על דבר נוסף? האם אתה מכיר או ממליץ על תמציות מיוחדות לטיפול בבריחת השתן. אנחנו חסרי אונים,חשבנו שהבעיה תחלוף עם הגיל. אשמח לקבל את תגובתך לפנייתי בברכה נחמן סוזי

ממליץ לברר פעמונית עוזרת חלקית ממליץ לבדוק לגורם ולטפל . פרופ פומרנץ

18/02/2011 | 12:10 | מאת: ריקי

לביתי היתה בעיה דומה, רופא הילדים המליץ על תרופה שלוקחים לפני השינה שמספקת חומר שחסר בגך ולכן יש הרטבה. מאז שהתחלנו את הטיפול כימעט שביתי לא מרטיבה. מומלץ בחום

מנהל פורום הרטבת לילה