בריחת שתן אצל בן 11

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

11/01/2011 | 09:09 | מאת: שני לוי

שלום.בני כיום בן 11.נגמל מטיטול ביום ולילה בגיל 2.8 שנים.אך מאז ועד היום סובל מטפטוף בשתן במהלך היום.עברנו דירה למקום חדש לגמרי לפני 6 חודשים ומאז ברח לו שתן (לא טפטוף)כ3-4 פעמים ביום(תופעה חדשה אצלו).כיצד ניתן לטפל בבריחה ובטפטוף,מפריע לו ולסביבתו מאוד בגלל הריח ואי הנעימות .אודה מאוד לתשובתך.

טפטוף שתן בגיל זה דורש בירור על ידי רופא. הבירור אינו פולשני ואו כואב (הדמיה). יש לבצע את הבירור על ידי בדיקה של רופא . בכבוד רב פרופ פומרנץ אבישלום 0579451561

13/01/2011 | 17:21 | מאת: שני לוי

תודה רבה על התגובה המהירה.האם תוכל לכוון אותי לאיזו התמחות עלי לפנות איתו?אורולוג ,נפרולוג או מספיק רופא משפחה?

מנהל פורום הרטבת לילה