בני מרטיב

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

04/01/2011 | 11:47 | מאת: אם

בני בן ה13 עד היום מרטיב בלילה, ניסינו טיפולים כמו מינירין ושימוש במכשיר ששמים מתחת לסדין ומשמיע קול צפירה כשהילד מרטיב אבל הטיפול לא עזר והבן שלי לא התעורר. השינה שלו עמוקה מאוד. מבחינה חברתית הוא ילד מאוד פעיל יש לו הרבה חברים והוא גם משחק כדורגל בליגת הילדים. רק הרטבת הלילה מעיקה על חייו וחיינו . מה אפשר עוד לעשות. חשוב לציין שאביו ודודתו נגמלו בגיל דומה

שלום. טיפול ללא בירור לא יניב הצלחה באחוזים גבוהים. בירור לגורמים להרטבה כמו NP - יצור שתן לילה וFBC ו MBC ועוד יעריכו בצורה לא פולשנית את מצב השלפוחית שתן. לאחר בירור הטיפול יהיה יעיל יותר. בכבוד רב פרופ' פומרנץ 0579451561

מנהל פורום הרטבת לילה