בדיקות לטיפול בהרטבת לילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

03/01/2011 | 12:32 | מאת: נטע

שלום, רציתי לברר אילו בדיקות על בני בן ה-5 לעבור על-מנת לאתר את מקור בעיית הרטבת הלילה שלו. הוא נגמל מחיתול יום, בגיל שנתיים ושבעה חודשים, אך בלילה מעולם לא הצליח למרות נסיונות להעירו, שיחות, המעטה בשתיה לפני השינה ועוד. נדמה כאילו הוא ישן עמוק ולא מרגיש דבר, גם לא את הצורך לתת שתן. תודה

שלום רב יש לברר FBC בשיטה לא פולשנית במקביל לברר את תפקוד השלפוחית ל MBC ו RV. הערכת יצור שתן לילה NP פשוטה. כל הבירור לא פולשני וקל לביצוע. בכבוד רב פרופ' פומרנץ 097454684

מנהל פורום הרטבת לילה