הרטבה פתאום באמצע החיים

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

30/11/2010 | 16:22 | מאת: ענת

שלום, בני בן ה3+ נגמל לפני כ 8 חודשיים. מן ההתחלה נושא הפיפי היה מאוד קל, הוא ישן ללא חיתול והיה יבש לחלוטין(הקקי זה סיפור אחר הוא לא מוכן באסלה , מבקש חיתול ועושה). בשבועיים האחרונים הוא התחיל להרטיב כל לילה (פעם אחת גם בצהריים). לא השתנה דבר בחיינו,התנהגותו ביום רגילה לחלוטין דיברתי עם הגננת גם היא לא הבחינה בשינוי כלשהו בהתנהגותו. מה יכולות להיות הסיבות? תודה

לשלול זיהום לברר לגבי הפרעות מטבולית בדיקה נוירולוגית בכבוד רב פרופ פומרנץ 0579451561

מנהל פורום הרטבת לילה