הרטבה ביום

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

23/11/2010 | 11:52 | מאת: רויטל

בני בן שלוש וחדשיים גמול כבר מעל חצי שנה אך בורח לו פיפי ביום (רק ביום - בלילה הוא קם לעשות פיפי לבד). ולעיתים גם בורח לו קקי - בעיקר בגן הבעיה היא שהוא לא אומר , וזה כאילו לא מפריע לו. הוא יכול להיות רטוב כל היום בגן, להתנהג רגיל. וגם אם בורח לו קקי הוא לא אומר - רק שמריחים ומגיעים אליו יודעים שהוא המקור... מה עושים - האם זה נורמלי? האם הזמן יעשה את שלו או שצריך טיפול או הכוונה. כשזה קורה אנו מסבירים לו שלא נורא רק שיגיד... והוא לא.

שלב א לטפל באנקומפרזיס. בריחת צואה יש לטפל עכשיו בהמשך ניתן לטפל גם בהרטבה. רצוי לבצע בירור כבר בשלב זה. בכבוד רב פרופ' פומרנץ 0579451561

מנהל פורום הרטבת לילה