רגרסיה בגמילה בגיל 3.5

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

14/10/2010 | 12:15 | מאת: סנדי

שלום, בתי עוד חודש בת4 ולפני כ-9 חוד' נולדה לה אחות,מאז הגמילה בגיל 2.5 היו תקופותשהכל היה חלק ומדי פעם בריחות. בחצי שנה האחרונה היא מפספסת המון בעיקר בלילה... במהלך היום כל הזמן בבית וגם בגן ביקשתי שיזכרו לה. כשזה קורה אני אומרת לא נורא פעם הבאה תספיקי....אם היא קמה יבשה או חוזרתמהגן יבשה היא מקבלת מדבקה וחיזוקים... האם זה נכון? הרופא הציע גם לא לשתות לפני השינה....שלפעמים היא צמאה ואני נותנתלה רק שלוק קטן. מה עליי לעשות? היא ילדה בוגרת בכל המישורים, קצת ביישנית ומבינה הכל. אני כבר מיואשת. מחכה לתשובה.תודה

גיל מוקדם לטיפול. ניתן לבצע הערכה ולראות האם יש בעיה רפואית . ניתן להתקשר 0579451561

מנהל פורום הרטבת לילה