טיפול בהרטבה שנכשל

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

07/09/2010 | 15:39 | מאת: מיכל

שמי מיכל ואני אם לבת שש וחצי ובן שתיים עשרה וחצי. בתי מעל שנה וחצי מרטיבה בלילות ועדיין לא קמה יבשה מה שנקרא. הלכנו לטיפול במכון מסוים באיזור הקריות, ולצערנו הטיפול לא הצליח. שאלתי להורים שיש להם בעיה דומה לשלי האם אתם מכירים טיפולים אלטרנטיביים כגון הומאופט או פרחי באך דרך מטפל מוסמך לכך באיזור הקריות או חיפה שעזר לכם בבעיית ההרטבה. אשמח לשמוע עצות מהורים כמוני. תודה ושנה טובה לכולם, מיכל.

בעבודות מבוקרות אין יתרון לטיפולים שהוזכרו ניתן לבצע בירור ולטפל. במרפאתנו מבוצע כל הבירור.

מנהל פורום הרטבת לילה