הדרך הנכונה לגמול מחיתול בלילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

11/05/2010 | 08:12 | מאת: משה

שלום לכם, בשעה טובה בני בן השנתיים וחצי ביקש להפסיק את החיתול בלילה. ברצוני לקבל את חוו"ד 1. האם לקחת אותו לשירותים במהלך הלילה או לא להפריע לו גם אם הוא מרטיב? 2. האם במידה והוא מרטיב ואינו בוכה להניח לו להמשיך בשינה או להחליף לו? 3. איך ללמד אותו להתעורר בלילה כאשר הוא מרגיש צורך להתפנות? תודה מראש על תשובתכם. משה

מוקדם לטיפול אקטיבי ניתן לקחת לשרותים בלילה ניתן להחליף בשינה. פעולות אילו לא מאיט את ההחלמה הספונטנית.

מנהל פורום הרטבת לילה