גמילה ממינרין

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

09/04/2010 | 07:51 | מאת: עדי

בוקר טוב, בתי בת 7.5 עברה כבר את כל הפעמוניות וסדיניות והפיפימוניות האפשריים+ תרגילים לחיזוק השרירים וחיזוק המחשבות החיוביות. מילאנו טבלות, התמלאנו תקוות אך תמיד נחלנו אכזבות. התחלנו טיפול במינרין וכרג זהו המושיע מבחינתינו. העניין הוא שלפי כל המאמרים, מעל 60% חוזרים להרטיב כאשר הטיפול התרופתי נפסק. שאלתי היא, האם יש עוד טיפולים שלא קשורים לאחד מהתחומים אותם הזכרתי למעלה ? לא רוצים לנחול אכזבות ! די ללילות הרטובים. בהצלחה לכולם. עדי.

שלום טיפולים שונים לא תמיד עוזרים . טיפול נכון יגיע להצלחות גדולות יותר. ממליץ להשלים בירור. ולגמול לפי פרוטוקול מסודר אחרת החזרה / הישנות כמו שצינת.

מנהל פורום הרטבת לילה