חיידק פרוטאוס לילדה בת שנתיים וחצי

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

05/04/2010 | 22:06 | מאת: מיטל

05200527909762שלום, ביתי בת שנתיים וחמישה חודשים ונמצא אצלה לפני כחודש חיידק פרוטאוס.היא טופלה ע"י "אוגמנטין" במשך מספר ימים אך ללא הצלחה. לאחר מכן קיבלה "צפורל" למשך 8 ימים. הילדה שוב מתלוננת על כאבים ונראה לי שהחיידק עדיין נמצא. אולטסאונד כליות ודרכי שתן נמצא תקין. אני אובדת עצות .מה לעשות , למי לפנות?

פוטאוס בדכ עמיד לטיפולים שציינת ממליץ לבצע תרבית שתן חוזרת לטפל בהתאם לבצע סונר כליות להחליט על מיפוי וציסטו. ניתן לבצע אצלנו.

מנהל פורום הרטבת לילה