הרטבת לילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

08/03/2010 | 06:53 | מאת: מאי

אני בת 39 והיום בלילה התעוררתי עם מכנסיים רטובים לגמרי. הרגשתי שאני מטילה שתן בתת מודע ודמיינתי שזה בשירותים. אני מאד לחוצה מהמקרה...זו לא בריחת שתן אלא הרטבה . עלי לציין שאני מרגישה שיש לי דלקת בשתן ובנוסף אני נמצאת בתקופה מאד לחוצה ומתוחה בגלל עניינים אחרים. האם הלחץ והמתח יכולים לגרום להרטבת לילה? ומה אני אמורה לעשות , לאחר מכן ניסיתי להמשיך לישון ולא הצלחתי כי חששתי שזה יקרה לי שוב.

מיקרה חד פעמי לא מהווה בעיה. ניתן לבדוק תפקוד שלפוחית מצבי מתח ולחץ יכולים לגרום להרטבה. ניתן לברר את הבעיה שגרמה להרטבה.

מנהל פורום הרטבת לילה