בני חזר להרטיב ביום

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

28/02/2010 | 21:37 | מאת: מיכל

שלום ד"ר, בני בן השלוש וחצי היה גמול לחלוטין מגיל שלוש ואף בלילה למשך כחודש. כשנכנס החורף החלו בריחות שתן בלילה וכמעט כל לילה וכשהדבר קרה החלטנו בעלי ואני להחזיר לו את החיתול למשך הלילה (בגלל פגיעה ברצף השינה והרטבת שמיכת פוך המקשה את עניין הכיבוס)מאז החלו בעיות ברטבה במשך היום, בני החל להרטיב החל מבריחה קלה של כתם רטוב באיזור התחתון והטלה ב"איחור" קל וכלה בהשתנה מלאה וחוסר תשומת לב למכנס רטוב.(ומדובר במספר פעמים ביום)אנחנו מתערבים ומשתדלים להזכיר לו ללכת לשירותים הוא מתנגד וטוען שאין לו פיפי וכשאנו לוקחים אותו(בלחץ קל) אנו נוכחים כמובן לשלפוחית המלאה.אנו סבורים כי במקרים רבים בננו שקוע במשחק אבל ישנה התדרדרות כל כך גדולה בשל מספר הפעמים הגדול להחלפות שאנחנו אובדי עצות וכמובן שואלים את עצמנו האם זה בשל עניין החזרת החיתול בלילה. שאלתי היא: 1. מה לעשות בנידון להוריד לו את החיתול בלילה? או שמה יש בעיה אחרת ואיך לעודדו כי אני ובעלי כבר מאוד כעוסים והוא סופג זאת. תודה מראש מיכל

שלום ניתן להשאיר חיתול הוא עדיין תינוק. יש לשלול זיהום - בדיקת שתן לבדוק CA/CREAT

06/07/2010 | 15:46 | מאת: ggggg

ss

מנהל פורום הרטבת לילה