תופעות לוואי , מינירין

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

17/12/2007 | 16:33 | מאת: יגאל

שלום פרופסור פומרנץ בשבת האחרונה פורסמה כתבה בעיתון ידיעות אחרונות בעניין תופעות לוואי חמורות משימוש בתרופה נגד השתנה אינני יודע אם המדובר במינירין או לא , אך בכל אופן בני בן ה-9 שואף מזה שנה מינירין לפני השינה והתוצאות טובות 100% אך האם ידוע לך על תופעות לוואי גם לטווח רחוק? האם האם יש מחקר רפואי כלשהו ? מודה לך מראש

שלום מינרין היא תרופה בטוחה . בהרטבות לילה מומלץ להשתמש בכדורים ולא בספריי. במידה ואתה מקבל ספריי צורת הגשה אחת - יש לעבור לכדורים. משרד הבריאות ממליץ על המעבר לכדורים מחודש דצמבר שנה זו. רופא מטפל יכול לבצע את השינוי בקלות. לא ידוע על תופעות לואי ארוכות טווח, יש אנשים המטופלים מעל ל 30 שנה בטיפול זה. להרטבות לילה לא מומלץ שימוש בתרסיס לאף. בכבוד רב פרופ פומרנץ

04/09/2010 | 20:16 | מאת: דור2

פרופסור פומרנץ שלום במשפחה בחורה צעירה שמשתמשת במנירין טבליות של 0.1 מיליגרם, עד כה מספר פעמים בודדות בחדש , ובתקופה האחרונה בתדירות יומית , האם ניתן להמשיך להשתמש ללא חשש וללא שום נזק לאורך זמן ? כמו כן האם מומלץ / חובה לבצע בדיקה דם כולל אלקטרוליטים ואם כן באיזו תדירות ? תודה דור

16/02/2013 | 21:11 | מאת: מינריו

30 שנה הא! זה ממש מעודד זה רק מוכיח עוד יותר לרעה אם זה היה עוזר אז הוא היה מפסיק עם התרופה ולא תלוי בה!

שלום מינרין היא תרופה בטוחה . בהרטבות לילה מומלץ להשתמש בכדורים ולא בספריי. במידה ואתה מקבל ספריי צורת הגשה אחת - יש לעבור לכדורים. משרד הבריאות ממליץ על המעבר לכדורים מחודש דצמבר שנה זו. רופא מטפל יכול לבצע את השינוי בקלות. לא ידוע על תופעות לואי ארוכות טווח, יש אנשים המטופלים מעל ל 30 שנה בטיפול זה. להרטבות לילה לא מומלץ שימוש בתרסיס לאף. בכבוד רב פרופ פומרנץ

17/01/2008 | 11:24 | מאת: ג'ר מיס

בת 10 שנים מאובחנת כ-דיאבטיס מליטוס מטופלת במינירין בכמות גדולה. לאחרונה נופלת יותר מדי. מלאה המטומות בגלל הנפילות. האם יש קשר.

26/05/2011 | 21:38 | מאת: מירב

היום קבלתי לבני בן 5 ו 3 חודשים מינרין ספרי אחרי שהוא מרטיב בקביעות בלילות רק אם אני לוקחת אותו ב 2.00 בלילה לעשות פיפי עברנו בשלום את הלילה אחרת המיטה רטובה. הרופאה מודעת לכל הבעיה והיום היא החליטה על מינרין ספריי להרטבת לילה. מדוע הספריי אינו מומלץ להרטבת לילה. רכשתי את הספריי וטרם השתמשנו בו. אודה לך על תשובה בהקדם

מנהל פורום הרטבת לילה