ביקור במרפעת הרטבה של דר' שגיא -חוויה לא נעימה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

14/01/2007 | 15:31 | מאת: inbarfr

רציתי לשתף אתכם בסיטואציה מאוד לא נעימה שחווינו במרפעה של דר' שגיא (המתמחה בטיפול בהרטבת לילה בילדים) בני בן ה-6 סובל מהרטבת לילה (מעולם לא נגמל) וניסינו טיפול תרופתי במינרין 0.2 מ"ג ללא הועיל. פנינו למרפאת הרטבה של ד'ר שגיא בבאר שבע. בטלפון קיבלתי את כל הפרטים הכולל טיפול התנהגותי ש"תפור על הילד" ושימוש בפעמונית. וכששאלתי מי יהיה המטפל קיבלתי את התשובה - דר' שגיא כמובן, פסיכותרפיסט מומחה. . 1200 שח. לא כולל 500 שח פיקדון על הפעמונית. בעלי הלך עם הילד, היה בפגישה 10 דק' בדיוק. אני חיכיתי בחוץ עם הילד השני שלנו. בתום הפגישה קיבלתי דיווח איך היה. הרמת הגבה שלי החלה ששמעתי כי לא דר' שגיא היה אלא בנו. בעלי שאל להכשרתו וכשזה נענה, נאמר לו כי הוא עם תואר ראשון במדעי ההתנהגות, שני בחינוך מיוחד. למיטב הבנתי זוהי איננה הכשרה לפסיכותרפיה.. מה גם אמרו לי שמטפל מסויים יהיה ואילו כאן קיבלתי מישהו אחר. מאחר והפגישה ארכה כ"כ מעט זמן, ולא נראה לי שהיתה כאן היכרות מעמיקה עם הילד וצרכיו האישיים כפי שהובטח לי בטלפון, ניגשתי לברר את העניין . (בכל זאת 1200 שח עבור 10 דקות זה דיי הרבה כסף). כשפניתי אל הבחור ש"טיפל" בבני לברר את הכשרתו - קיבלתי קיטון של רותחין עם נאום חוצב להבות על כמה שהוא מוצלח ואיך אני מעיזה בכלל להרים גבה ולתהות על קנקנו. אי אפשר היה להשחיל מילה. בסופו של דבר הוא אמר לי שמכיוון שזו מרפאה פרטית הוא אינו מחוייב לי ואין הוא רוצה לקוחות כמוני. החזיר לי את מלא כספי ואף איים עלי שלא אשיג עוד מטפל טוב כמוהו בתחום וכי בטח נפגש בעוד כשנה כי לא אצליח לטפל בבני בשום דרך אחרת. הודתי לו ולעצמי כי מטפל כזה באמת אינו ראוי לטפל בבני גם אם הוא כזה מוצלח לדבריו. לצערי, בעייתינו לא נפתרה ועדין יש לנו צורך במענה, כי כולנו סובלים. אשמח לעיצה. תודה

הרטבות לילה ברחבי העולם מטופלות על ידי רופאים, ברוב מדינות מערב הרופאים הם המטפלים ולא פסיכולוגים ואו עובדים סוציאלים. הטיפול בפעמונית נותן הצלחה של 30-50 אחוז , בכל מקום בעולם וגם בישראל. בשיטה שלהם אחוזי ההצלחה קטנים יותר. הים מקובל לבצע בירור ממליץ לבצע בירור , בקרוב ניתן יהיה לטפל דרך אינטרנט / רופא בצורה יעילה . תתקשרי בסוף פבואר- אני נמצא במרכז.

01/11/2007 | 01:10 | מאת: אמא

הרטבות לילה ברחבי העולם מטופלות על ידי רופאים, ברוב מדינות מערב הרופאים הם המטפלים ולא פסיכולוגים ואו עובדים סוציאלים. הטיפול בפעמונית נותן הצלחה של 30-50 אחוז , בכל מקום בעולם וגם בישראל. בשיטה שלהם אחוזי ההצלחה קטנים יותר. הים מקובל לבצע בירור ממליץ לבצע בירור , בקרוב ניתן יהיה לטפל דרך אינטרנט / רופא בצורה יעילה . תתקשרי בסוף פבואר- אני נמצא במרכז.

מנהל פורום הרטבת לילה