הרטבת לילה אצל ילדה בת 5.2

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

15/01/2020 | 14:22 | מאת: עדי

שלום, הילדה שלי גמולה ביום כבר 3 שנים. נגמלה די מהר ביום. אך בלילה המצב לא כך. התחלנו לפני כשנתיים את גמילת הלילה, התחילה בשבועיים די יבשים עם פספוסים בודדים אבל מאז אפשר לומר שכמעט מידי לילה בורח לה. היא ישנה מאוד חזק. גם אם לוקחים אותה מתוך שינה היא שואלת בבוקר אם קלחו אותה להתפנות או לא....למי הייתם פונים בכדי לטפל בה? ד"ר ברוך קושניר או ד"ר שגיא?

הרטבת לילה נגרמת ממספר גורמים בין הגורמים להרטבה נמצאים בעיות בשלפוחית שתן, יצור שתן מוגבר ועוד לא כולם מגיבים לפעמונית ממליץ לבצע בירור לפני במרפאה להרטבות בכבוד רב פרופ פומרנץ 097454684

27/01/2020 | 15:12 | מאת: עדי

תודה רבה על התגובה. מה כולל הבירור לפני הפניה למרפאה להרטבות? תרבית שתן ואולטראסאונד?

מנהל פורום הרטבת לילה