פספוסים בילד בן 13 ללא הפסקה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

06/09/2019 | 08:59 | מאת: אילה

בני בן 13 מפספס בלילה. ניסינו מינרין 60 מג ללא הצלחה וכרגע החל ליטול שני כדורים. הילד החל עם הכדורים לפני ימים בודדים אך עדיין מרטיב, האם לוקח זמן עד שהתרופה משפיעה? האם אתה ממליץ לנסות ולעבור לטיפול התנהגותי? הילד (והוריו) מאוד לחוצים היות שבעוד כמה חודשים יתקיים טיול מטעם בית הספר שיכלול שינה. תודה רבה

לא מקובל היום טיפול בכדורים. ממליץ לפנות למומחה בנושא של הרטבת לילה. המינרין פועל די במידית. יש להקפיד על כל ההנחיות של לקיחת התרופה. ממליץ לפנות למומחה פרופ פומרנץ 097454684

30/09/2020 | 02:17 | מאת: רפאל בלומנפלד

בן 26 משקל 51 עם חיתולים

מנהל פורום הרטבת לילה