תופעות לוואי במינירין

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

27/07/2019 | 20:47 | מאת: מינירין

הנכד שלי קיבל טיפול המינירין עקב הרטבת לילה 2כדורים ביום 120 מק"ג הפבקנו לו תטיפול מייד מפני שהילד לא זוכר דברים .כמו כן הוא נופל הרבה ובקושי מדבר.עלי לציין שהגיל שלו 7 הרופאה התנגדה לתת לו תכדור אבל אורולוג אמר לבת שלי שאני קובע ולא הרופאה המטפלת הוא אמר לביתי שאני מעל לרופאה מבקש ממך תשובה מהירה תודה ד"ר פומרנץ

רופא מטפל הוא אחראי לבריאות הילד. להקשיב לרופא מטפל. בנושא הרטבות עם יש תופעות לואי יש אפשרות שהכדור לא נלקח לפי הוראות הרופא יש להפסיק את הטיפול ולהתיעץ עם מומחה.

רופא מטפל הוא אחראי לבריאות הילד. להקשיב לרופא מטפל. בנושא הרטבות כשיש תופעות לוואי יש אפשרות שהכדור לא נלקח לפי הוראות הרופא יש להפסיק את הטיפול ולהתייעץ עם מומחה.

מנהל פורום הרטבת לילה