טיפול במנירין מלט לאחים בני 8.5 ו 6

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

01/07/2019 | 20:04 | מאת: Vls

שלום, שני הבנים שלנו מרטיבים בלילה. הבכור בן 8.5 לא נגמל מעולם בלילה, ניסינו במשך שנה וחצי טיפול התנהגותי עם פעמון ללא שיפור. הצעיר בן 6, בעבר היה גמול מס חודשים גם בלילה, אך עם לידת אחות קטנה חזר להרטחב ומאז (כ 3 שנים) מרטיב כל לילה, ובכמות גדולה (קם רטוב על אף שישן עם תחתוני ספיגה) רופאת הילדים המליצה על טיפול במנירין מלט 120 ולא נתנה הנחיות מיוחדות. למשך כמה זמן מומלץ ליטול את התרופה? מתי נכון להפסיק וכיצד? תודה

טיפול תרופתי או התניה יש לבצע לאחר בירור לגורם להרטבה. יש סיבות שונות לחלק מתאים מינרין ממליץ שתבצעו ברור ורק אכ טיפול. פרופ פומרנץ 097454684

מנהל פורום הרטבת לילה