הרטבת לילה והתלכלכות, בן 4

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

02/05/2019 | 09:18 | מאת: אחת

שלום בן 4. בריא בדרך כלל. גמילה מחיתולים בגיל שנה וחצי. ילד חכם מדבר טוב מגיל צעיר. מאז הגמילה מהחיתולים הוא מרטיב כמעט בכל לילה פעם אחת. אם אני מעירה אותה ולוקחת אותו להתפנות אז לא מרטיב, אך לא תמיד מסכים להתעורר ולהתפנות אפילו אם אני מרימה אותה ומכניסה אותו לשירותים לא מסכים. במהלך היום פעמים רבות בורח לו קקי ומסרב לשבת על האסלה ולהתפנות. לפעמים הוא סוחב את זה יומיים.אני לא חושבת יש לו עצירות כי הקקי רך והוא מרגיש כל יום צורך בקקי אך לא מסכים להייתשב ולעשות. זה התחיל בתקופת החורף היה לו קר לשבת בשירותים, אחר כך אמר שהקקי מפחיד אותו ושחחנו רבות על זה ועכשיו פשוט הוא כך מתנהג. בתחילת הגמילה ובמשך כשנה לאחר מכן היה נכנס לשירותים ועוש קקי באופן יזום. על מה זה מעיד ואיך ניתן לטפל בזה. תודה רבה

יש להתחיל בטיפול ביציאות כל בוקר יציאה לאחר טיפול ביציאות עם סיבים / נורמלקס לטפל בהרטבות . לפני טיפול לבצע במרפאה בירור לא פולשני.

12/05/2019 | 16:01 | מאת: אחת

תודה רבה על התשובה מה זאת אומרת "לטפל"? לתת לו נורמלקס על בסיס יומי? זה לא פוגע במערכת העיכול? ואיך אני מטפלת בהרטבות? מה שחווה הבן שלי זה משהו נפשי או פיזי? תודה רבה

מנהל פורום הרטבת לילה