הרטבת לילה אצל ילדה בת 3

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

11/11/2017 | 23:18 | מאת: אורלי

שלום רב, ביתי עוד חודש בת 3 וגמולה כבר כמעט שנה. בשבוע וחצי האחרונים מרטיבה כל לילה את המיטה ולפעמים מחליפה לה בין פעם ל3-4 פעמים בלילה בגדים. לא היה משהו חריג שידוע לי . ניסיתי להסביר לה שזה לא נעים , היא לא שותה מים לפני השינה, היא נכנסת לשירותים לפני השינה ועדיין מרטיבה במיטה. היא מבינה שזה לא נעים ועדיין עושה. האם יש דרך לגרום לה להפסיק?

תשללו דלקת בדרכי שתן / הפרשת סידן השתן. פרופ פומרנץ 097454684

מנהל פורום הרטבת לילה