בריחת שתן לילדה בלילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

18/05/2017 | 22:48 | מאת: אביטל

שלום רב, בתי בת ה 4 גמולה מחיתול ביום מזה שנה. עד לפני כחודש ישנה עם חיתול. חלק מהלילות קמה יבשה והרוב לא. לפני כחודש בשיתוף פעולה איתה, החלטנו איתה יחד שנוריד את החיתול בלילה. מאז הורדת החיתול, אנחנו מעירים אותה פעם אחת לשירותים לפני שאנחנו הולכים לישון ועדיין לעיתים בורח לה שתן בלילה. מה עלינו לעשות? אם לא אעיר אותה נראה לי שהיא תקום כל לילה רטובה? האם להמשיך להעיר אותה? ומה הדרך הטובה ביותר לעזור לה להשיג שליטה בלילה. בכבוד רב ותודה מראש. אביטל

בגיל זה עדיין להחזיר את החיתול או לחילופין להעיר 2 אלה לא יעכבו את הפסקת ההרטבה.

מנהל פורום הרטבת לילה