האם יש מצבים שבהם אין אפשרות לטפל?

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

02/05/2016 | 11:35 | מאת: אביבה

שלום אימי בת 74 סובלת מריבוי ורידים ברגלים, הרגלים סגולות לגמרי, כל פעם שפנתה לרופאים אמרו לה שאי אפשר לטפל (אחרי מספר זריקות נאמר לה להפסיק כי זה אפילו מחמיר במקום להועיל) היא לא סובלת ממחלות דם ,לוקחת רק יוטירוקס לבלוטת התריס וזהו. סה"כ בריאה לגמרי. האם יש מצבים שבהם באמת אין דרך לטפל בבעיה? בברכה אביבה.

בכדי לענות על השאלה יש לבדוק אותה וגם לבצע בדיקת דופלקס ורידים ברגליים. ישנם מצבים שאי אפשר לטפל - למשל כאשר אין הצדקה רפואית לטפל, כאשר ישנה פגיעה במערכת העמוקה. כאשר ישנן מחלות רקע קשות.אלרגיות מסוימות וכו.

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים