זירות קצף לדליות ברגליים- כללית

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

09/10/2019 | 16:05 | מאת: מיכל

שלום רב, אני לפני כחודשיים התחלתי סידרת טיפולי הזרקות קצף (פעם בחןדש) לטיפול בדליות, אציין שאני אשה כבת 40 ובכלל הגעתי למרפאה על מנת לברר על זריקוך לנימים, אחרי בדיקה הבנתי שיש לי דליות והתחלתי לטפל קודם בבעייה זו, שכן באמת כואבות מאוד הרגליים ומתנפחות מאוד לעיתים קרובות כמו כן יש לי מספר ורידים ברגליים ששניים מהם בולטים, מה שכן עברו חודשיים מההזרקה הראשונה ולא רק שאין שיפור לדעתי הןרידים עדיים בולטים באזןרים המוזרקים וצבעם חום... אבל מבחינת הנראות זה נראה אותה דבר אם לא יותר גרוע רק בצבע חום... האם זהו התהליך... מתי הורידים יכנסו פנימה כמובטח??? זה לא אמור לעשות הרגל חלקה שלא יראן ורידים למרות שזה טיפול בדליות כי זה מה שהובהר לי.. אשמח לדעתך, תודה מראש

דליות ורידים (אי ספיקה) היא אכן בעיה רפואית. הזרקת קצף תחת אולטרא-סאונד היא אחת מצורות הטיפול המקובלות לבעיה. מדובר בסדרה של 3-4 טיפולים במרווחים של חודש. הטיפול גורם לתגובה בורידים. כתוצאה מכך הם מתכווצים ומתקשים וכולאים את הדם הנמצא בהם. התהליך מלווה בצבע חום כהה. הגוף באופן הדרגתי - בתהליך של מספר חודשים סופג את מרכיבי הדם והוריד הולך וקטן עד שנעלם. כך גם הצבע החום. בשלב זה כבר נעלמות התופעות המפריעות בחיי היומיום - גרד, כבדות, עייפות וכאב. מדובר בטיפול רפואי - הרווח המשני הוא השיפור האסטטי. לא נכון "להפוך"

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים