כבדות ברגל שמאל וקפיצות שרירים

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

01/07/2019 | 17:21 | מאת: מיה

שלום רב דר אני מרגישה כבדות ביד ורגל שמאל אני הולכת רגיל ויציב אני עושה את כל הפעילויות היום יומיות כמו שצריך ואף נוהגת ביד הכבדה רופא משפחה בדק אותי ואמר שאינו מבחין בשום חולשה או דבר חריג וכנראה שהכבדות נובעת מזה שאני מרימה ילדים בגן בצד שמאל . הכבדות היא כזו שאני מרימה את רגל שמאל אחורה ומשווה אותה עם רגל ימין רגל שמאל יותר כבדה ומרגישה צורך להוריד אותה מהר אבל ברגל ימין אני יכולה להרים יותר זמן האם הדבר הזה קשור לזה שאני מאמצת את צד שמאל יותר ? אני גננת ואני מרימה את הילדים רק בצד שמאל יש לציין שיש לי גם קפיצות שרירים כבר שבוע וחצי בכל הגוף ורופא המשפחה ייחס זאת ללחץ נפשי . האם זה מסוכן ,?האם יכול להיות סימן למחלה ניוונית ?

התלונות יכולות להתאים למספר בעיות. ממליץ, ראשית, שתבדקי ע"י נוירולוג.

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים