ורידים באיזור העיניים ובכל הגוף

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

05/06/2015 | 17:20 | מאת: אנונימית

פרופ' ניטצקי שלום יש לי ככל הנראה נטייה לכלי דם בולטים וזה מפריע לי אסתטית. יש לי נימים כחולים מתחת לעיניים מגיל 12 ובעקבות הסרת שיער במכשיר יעודי (מן פינצטות חשמליות מסתובבות) יצאו לי לאחרונה ורידים (ורידים, לא נימים) בצידי העין, הרקות וצידי המצח . בנוסף, לאחרונה אני שמה לב שהורידים בידיים שלי נוטים להתנפח מאוד ולבלוט כמו אצל אשה בת 60. גם בחזה פתאום נראים לעין הרבה יותר ורידים מבעבר. על הרגליים אני בכלל לא מדברת כי זה מובן מאליו... מה אני יכולה לעשות כדי לשפר את מצב הורידים והנימים באיזור העיניים ולמנוע החמרה של שאר כלי הדם בגוף? אני בת 29, לוקחת דיאנה כטיפול הורמונלי הרבה שנים (אובחנתי בכעל שחלות פוליציסטיות), מצב בריאותי סה"כ בסדר לפי מה שידוע לי (יכול להיות שחסר לי קצת ברזל). תודה

כאשר יש צבע עור בהיר "שקוף" נראים בורידים. "בליטת" ורידים היא גם ענין של מבנה גוף ולא בהכרח של גיל. כאשר הידיים מתחת לגובה הלב הורידים גדושים ובולטים. הרמת הידיים מביאה להתרוקנות מהירה. טיפולים הורמונאליים מביאים להחמרה בעיקר בנימים וסיכון של פקקת ורידית (בעיקר בשילוב עם עישון). לגבי ורידים-נימים באיזור הפנים כדאי להתייעץ עם פלסטיקאי.

10/06/2015 | 22:47 | מאת: אנונימית

תודה על תשובותיך פרופ ניטצקי. ארצה לחדד עוד כמה נקודות: 1. עקב הורידים שיצאו לי בצידי העיניים, הרקות וצידי המצח עקב הסרת שיער באיזור אני ממש בחרדות מכל מיני דברים. למשל היום עשו לי פן במספרה וכשעברו על המסגרת של השיער הפנים התחממו והיה גם משב רוח חמה של הפן ישירות על צד העין באיזשהוא שלב. האם זה גם משהו שיכול לגרום להחמרה של המצב? למה צריך לשים לב כדי שהמצב לא ימשיך להחמיר ואולי אף יחזור קצת למה שהיה קודם? 2. לגבי הנימים העבים מתחת לעיניים, רופא אחד הציע לצרוב לי אותם עם מחט חשמלית ורופא אחר בלייזר. איזו שיטה עדיפה? האם זה מסוכן לגעת באיזור שמתחת לעיניים? האם לגעת בנימים מתחת לעיניים יכול לגרום להבלטה נוספת של הורידים בצידי העיניים, הרקות והמצח? אני יודעת ששאלתי הרבה שאלות... תודה

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים