ורידים ברגליים בגיל 24

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

29/08/2018 | 03:55 | מאת: לינוי

שלום רב, אני בת 24 והתחלתי לפני חצי שנה לעבוד בעבודה שמצריכה ממני לעמוד לערך 10 שעות ביום. יש לי אכן כאבים ברגליים אך הם נסבלים. פתאום שמתי לב שאני ממש יכולה לראות את הורידים שלי ברגליים!! הם אומנם לא בולטים, לא מדובר בדליות, אך בהחלט רואה אותם בבירור וצבעם כחול. האם זה עלול להחריף? איך אני יכולה לטפל בזה במיידי אני מפחדת וזה מלחיץ אותי מהפן האסתטי.

הסיבות לדליות בנשים היא תורשה והריונות. עמידה ממושכת, מאמץ פיזי קשה הרמת משאות כבדים והשמנת יתר - מחמירים את הבעיה. בדר"כ בחום, עמידה ממושכת ומאמץ הורידים בולטים יותר - גם אם הם תקינים. חשוב, להניע את הרגליים בעת עמידה ממושכת במקום אחד (למשל להעביר משקל מרגל לרגל). בכדי לאבחן ממליץ דופלקס ורידים ברגליים..

29/08/2018 | 19:21 | מאת: לינוי

תודה על תשובתך! אם כרגע רואים רק את הורידים הכחולים והם אינם בולטים, ואני ארד במשקל (אני בעודף משקל) ואשתדל להמעיט בעמידה (כי אני עומדת 9 שעות בערך ביום) . האם המצב יכול לחזור לקדמותו?

ישתפר. לא בהכרח יעלם.

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים