ורידים בולטים ברגליים לאחר הריונות

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

11/11/2017 | 09:54 | מאת: NOT_FOUND

אני בת 48 ויש לי ורידים בולטים לאורך שתי הרגליים. פניתי לרופא כלי דם שטען שהזרקות קצף פחות מתאימות לי מכיוון שלנשים רזות עם עור דק נשארים כתמים חומים בולטים על העור לאחר הטיפול. הוא המליץ על ניתוח להסרת הורידים. האם אתה מסכים עם ההמלצה?

א) האם הורידים מפריעים בחיי היומיום? כבדות, עייפות או קושי בעמידה ממושכת? מטרת הטיפול הינה להקל על חיי היומיום ! הרווח הנוסף הוא השיפור האסטטי. ב) יש לבצע דופלקס ורידים. לשם אבחנה ולשם תכנון הטיפול העדיף לך. ג) יש מספר אפשרויות טיפוליות כמו שמרני, ניתוח פתוח (תלישה), טיפול בחום (לייזר, גלי רדיו או קיטור) והזרקות. לכל טיפול יתרונות וחסרונות. לכן לאחר בדיקת כל הנ"ל ניתן להמליץ לך את המתאים ביותר.

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים