העלמת נימים זריקות סקלרותרפיה

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

15/08/2017 | 16:55 | מאת: אווה

אני בת 31 עושה יוגה, פילאטיס, הליכות, שכיות שנים, אוכל בריאה, לא בדיאטה, בדרך כלל בריאה. בזמן אחרון עברנו דירה והרמתי דברים כבדים, לפני שבועיים שמתי לב שברגל אחד נימים בולטים וזה נורא מפריע לי. התעניינתי בזריקה. האם כדאי להתחיל מהזריקה סקלרותרפיה או יש אופציה אחרת? זה יכול יעלם לבד? תודה מראש על עזרתך

נימים בדרך כלל רק נראים ולא כל כך בולטים. ורידונים וורידים כן בולטים. בדיקת דופלקס ורידים תאבחן האם אסטטיקה (נימים) או בעיה רפואית (ורידים). אם כפי שאת חושבת, מדובר בנימים הרי הטיפול יכול להיות בהזרקה או בלייזר זעיר-עוצמה. בכל מקרה מדובר בתופעה אסטטית שתמיד חוזרת. בממוצע לאחר שנה.

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים