העלמת נימים זריקות סקלרותרפיה

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

04/02/2017 | 00:43 | מאת: נעמה

שלום עברתי לפני יומיים העלמת נימים בשיטת סקלרותרפיה, לצורך פתרון בעיה אסתטית בלבד. המצב כיום של הנימים גרוע בהרבה ממה שהיה לפני הטיפול, אני רואה עדיין את הנימים שהיו אמורים להיעלם בנוסף הם מודגשים יותר ובאזור אני רואה התפתחות נימים נוספים שכלל לא היו. מה אני אמורה לעשות? האם מצב זה נורמלי?

הטיפול בנימים איננו "הך וגמרנו" . מדובר בתהליך. מיד בהזרקה הנימים נעלמים כאילו נמחקו. כ-20 שניות לאחר מכן הם נראים בצבע אדום-ארגמן בולט. כעת במשך 3-5 שבועות הצבע הולך ודוהה. נימים שטופלו ולא ראית אותם קודם. יראו כעת.

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים