טיפול ברגל סוכרתית קטיעת רגל

דיון מתוך פורום  טיפולי אוזון

15/11/2012 | 16:28 | מאת: ניצה

בעלי אושפז בביה"ח ואובחן עם זיהום בדם, ומאז מטופל מזה כחודש וחצי באנטיביוטיקה לוריד. בזמן הטיפול פצע קטן בכף הרגל התפתח והזדהם, לפני כשלושה שבועות הרגל טופלה בוואקום 14 ימים. עפ"י חו"ד של רופא מומחה פלסטיקאי הטיפול בוואקום שיפר את מצב הפצע והמלצתו הייתה להמשיך בוואקום עוד 14 ימים. מנהל המח' חושב שהמשך הטיפול בוואקום מיותר וממליץ בקטיעה של כף הרגל. זאת ועוד קיימת חו"ד נוספת מרופא אורתופד שאינו ממליץ על קטיעה מאחר וריפוי הפצע משתפר. בעצה עם הרב פירר אנו מבקשים לפגוש אותך במידית לצורך טיפול למניעת קטיעה.

19/11/2012 | 21:52 | מאת: ד"ר איל עטיאס

ניצה שלום, ברור שהמצב מורכב. אשמח לבדוק אותו בהקדם ולסייע ככל יכולתי. ניתן לקבוע תור בטלפון 1-700-500-517 או 02-6427954. בברכת רפואה שלמה ד"ר איל עטיאס

מנהל פורום טיפולי אוזון