טיפול באוזון

דיון מתוך פורום  טיפולי אוזון

21/08/2012 | 09:47 | מאת: דוד

אני בן 47 סובל מכאבי ברכיים. בבדיקת אולטרסאונד נתגלתה הסתיידות בגיד (באמצע הברך בפיקה) בשתי הברכיים.האם טיפול באוזון יכול לעזור ואיך זה מתבצע? תודה

21/08/2012 | 11:41 | מאת: ד"ר איל עטיאס

דוד היקר, כאבים בברכיים הם דבר שכיח, גם באנשים צעירים כמוך. לא בהכרח יש קשר בין הממצא של הסתיידות הגיד לבין התלונות שלך. לטיפול באוזון יש אפקט אנטי- דלקתי חזק ויכול במקרים רבים לסייע בהקלת הכאב ובהחלמת תהליך דלקתי בברך. יתרונו הגדול של טיפול זה הוא שאין לו כלל תופעות לווואי. הטיפול יכול להיות סיסטמי או מקומי ומתבצע במרפאותינו. שנה טובה ורפואה שלמה, ד"ר איל עטיאס

מנהל פורום טיפולי אוזון