PVD

דיון מתוך פורום  טיפולי אוזון

03/10/2012 | 17:04 | מאת: לאה

בעלי בן 66,עבר ניתוח מעקף בעורק רגל שמאל עקב מפרצת פופליטאלית. כעבור זמן קצר היתה חסימה ועבר ניתוח נוסף. כעבור כ חצי שנה היתה חסימה באותה רגל, טופל בצינתור וכעבור חצי שנה נוספת שוב חסימה וצינתור עם סיבוך שהצריך 2 ניתוחים. האם טפול באוזון יכול לשפר את מצבו? אם כן, באיזו תדירות נחוץ הטפול? אודה על תשובתך

06/10/2012 | 23:15 | מאת: ד"ר איל עטיאס

לאה שלום, יש מקום לשקול את הטיפול שלנו במקרה זה. אשמח אם תגיעו לבדיקה ויעוץ על מנת שאוכל להעריך את מצבו ואת הרלוונטיות של הטיפול. ניתן לקבוע תור בטלפון 1-700-500-517. בברכת רפואה שלמה וחג שמח, ד"ר איל עטיאס

מנהל פורום טיפולי אוזון