מחלת עור פמפיגוס

דיון מתוך פורום  טיפולי אוזון

28/09/2012 | 17:55 | מאת: מרים

האם הטיפול יכול לעזור בהגלדה מהירה של הפצעים של מחלת פמפיגוס מחלה אוטואימונית

06/10/2012 | 22:51 | מאת: ד"ר איל עטיאס

מרים שלום, אשמח לפגוש אותך ולראות בדיוק במה מדובר. אם יהיה צורך אפגיש אותך עם חולת פמפיגוס שהייתה מאד קשה, החלימה יפה, ואינה נזקקת עוד לטיפולים בסטרואידים ובתרופות אנטי- דלקתיות אחרות. לא ניתן להתחייב על תוצאות הטיפול אולם טיפול זה נטול תופעות לוואי ויש לו פוטנציאל תאורתי לסייע. ניתן לתאם תור בטלפון 1-700-500-517. בברכת רפואה שלמה וחג שמח, ד"ר איל עטיאס

מנהל פורום טיפולי אוזון